top of page
251197092_4370137929750780_1994803518289646374_n.jpg

Succesverhalen

Op deze pagina enkele resultaten van mensen die ik heb mogen helpen!

Mijn eigen reis begon in 2018. Uit enthousiasme ben ik hier ook andere mensen mee gaan helpen! Inmiddels ben ik fulltime mensen aan het helpen, elke dag met veel passie en plezier.

Ik ben erg trots op deze waanzinnige resultaten! De foto's en verhalen erbij lees je hieronder.

Resultaten in beeld: Welkom

Het verhaal van Monique

Eind juli 2020 kwam ik in contact met Monique, een enthousiaste jongedame wie graag meer wilde weten over mijn coaching. We hebben samen gekeken naar de mogelijkheden en hebben een plan samengesteld. Door de tijd heen zijn we ook goede vrienden geworden! In de eerste 21 dagen challenge had Monique een geweldig resultaat (- 4 KG)! Inmiddels is zij 15 KG verantwoord afgeslankt en is haar spiermassa met 5 KG gegroeid. Ze heeft véél meer energie en draagt dit nu zelfs uit aan anderen. Ik ben trots op haar, geweldig om te zien wat voor een groei er wordt doorgemaakt!

55c9797b-cdd5-419c-8b98-192a3ea31d78.jpg
Resultaten in beeld: Over mij
Roy1.PNG

Het verhaal van Roy

Begin november 2020 kwam ik samen met Monique in contact met Roy. Hij zag het geweldige resultaat van Monique en was benieuwd hoe wij dat hadden gedaan. Hij is een fitcheck (intake) komen doen, was erg sceptisch, maar besloot toch om aan zichzelf te gaan werken! Op de foto kan je zien wat dat heeft opgeleverd! Roy heeft niet alleen fantastische resultaten behaald op het gebied van afslanken (- 12 KG), ook is hij als persoon erg gegroeid en heeft veel meer zelfvertrouwen. Hij is ons ontzettend dankbaar, maar wij zijn hem ook dankbaar dat we hem zo mogen helpen. Dat is wat ons zóveel voldoening geeft!

Resultaten in beeld: Over mij

Het verhaal van Sharona

Eind januari 2021 heeft Sharona een 6 dagen proefprogramma gedaan bij mij. Na 3 dagen was ze eigenlijk al erg enthousiast over mijn aanpak. Dit heeft haar doen besluiten door te gaan met een 21 dagen programma, waarvan je op de foto het resultaat ziet! Hiermee heeft ze zelfs een prijs gewonnen. Een ongelofelijk mooi resultaat, niet zozeer afslanken, maar wel vetmassa omzetten in spiermassa! Daarnaast vertelt ze mij dat ze zich veel beter voelt, beter slaapt en een optimaal dag routine heeft. Het is geweldig om mensen zo te mogen helpen!

Sharona1.PNG
Resultaten in beeld: Over mij
Robin.PNG

Het verhaal van Robin

Robin is de vriend van Sharona, hij zag het mooie resultaat bij zijn vriendin en raakte zelf ook enthousiast! Ik heb met Sharona & Robin afgesproken en we hebben een plan gemaakt. Tijdens het intakegesprek bleek dat Robin eigenlijk al heel erg vitaal en fit was. Maar ook vertelde hij dat het altijd beter kan, en hij graag in spiermassa wilde aankomen. Op de foto zie je wat voor waanzinnig resultaat hij in slechts 21 dagen behaald heeft! Ook dit was uiteraard goed voor een mooie prijs. Ik geniet van zijn enthousiasme en het is geweldig om deze verandering te zien en te ondersteunen!

Resultaten in beeld: Over mij

Het verhaal van Thea

Eind december 2020 kwam ik in contact met Thea, ze won een gratis 6 dagen proefprogramma. Hier was ze zo enthousiast over, dat ze op nieuwjaarsdag 2021 is begonnen met een langer programma. Thea heeft de juiste mindset en goede inzet, we hebben samen een plan gemaakt en ze heeft meegedaan met verschillende challenges. Op de foto is haar waanzinnige resultaat te zien van een kleine 2 maanden. Het is geweldig om dit te zien! Thea is graag aanwezig bij online presentaties en voelt zich steeds vitaler! Kortom, een geweldig resultaat! Inmiddels zelfs ruim - 8 KG!

Thea1.jpg
Resultaten in beeld: Over mij
Rowan.PNG

Het verhaal van Rowan

Begin februari 2021 kwam Rowan naar mij voor een lichaamsanalyse. Hij wilde graag aan zichzelf werken, zeker met de zomer in aantocht. We hebben samen een plan gemaakt, ook heeft hij meegedaan met de 21 dagen challenge. Hiermee heeft hij een mooie prijs gewonnen, hij is namelijk ruim 3,5 KG afgeslankt! Echt waanzinnig, dat is ook wel te zien op de foto! Rowan heeft het doel zijn spiermassa nog meer te laten groeien, dus we gaan lekker door! Ik ben super trots op Rowan, hij is erg enthousiast, serieus en gaat er echt voor! Geweldig om te zien.

Inmiddels heeft Rowan ook een 90-dagen traject gedaan, waarin hij maar liefst 11,1% vet verloren is. Zijn spiermassa is daardoor met 2,8 kg toegenomen!

Resultaten in beeld: Over mij

Het verhaal van Sayed

Eind september 2020 ben ik via Facebook met Sayed in contact gekomen. Hij keek mee bij mijn online ZOOM presentatie. Daarna was hij gelijk enthousiast en heeft hij meegedaan aan de 21 dagen challenge! Hij voelde zich direct fitter en zijn spiermassa groeide. Dit vond hij zo geweldig dat hij dit ook graag wou uitdragen aan anderen! Daardoor zijn we nu naast goede vrienden, ook passievolle collega's! Ik ben super trots op hem. Hij noemt altijd een mooie uitspraak welke onze visie perfect samenvat:

 'Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen om geweldig te kunnen zijn!' 

Sayed.PNG
Resultaten in beeld: Over mij
Zeynab1.PNG

Het verhaal van Zeynab

Zeynab is de zus van Sayed. Zij zag het enthousiasme en de resultaten van Sayed en wou zelf ook graag mee gaan doen met onze challenge! Zeynab was net een gelukkige moeder geworden en ze wou graag verantwoord afslanken na haar zwangerschap. Zoals op de foto te zien is, is dat echt een mooi resultaat geworden! In totaal is zij maar liefst 14 KG afgeslankt met behoud van haar spiermassa. Daarnaast voelt ze zich veel vitaler! Wij zijn ongelofelijk trots op haar, echt een geweldig resultaat!

Resultaten in beeld: Over mij

'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf'
Neem contact op voor een gratis intakegesprek!

Resultaten in beeld: Citaat
bottom of page