top of page

Mijn verhaal

Mijn passie omgezet in een onderneming waarin ik anderen help om hun doelen te behalen.

De technieken en aanpak die ik sinds 2018 voor mezelf ben gaan toepassen, bleken zo'n succes te zijn dat mijn omgeving benieuwd werd naar wat ik precies deed en mij vervolgens verzochten om hen ook te gaan helpen met hun uitdagingen. Dit werd een succes, waardoor ik via referenties en steeds grotere naamsbekendheid meer nieuwe mensen mocht aantrekken. Dit alles heeft me gemotiveerd om mijn passie: mensen helpen, om te zetten in een onderneming.

Dit is de beste keuze die ik voor mezelf gemaakt heb. Ik mag nu elke dag met veel passie en plezier tientallen mensen helpen met hun persoonlijke uitdagingen. Mede door de mooie resultaten die behaald worden, geeft dit mij erg veel voldoening.

Ik heb dus letterlijk van mijn passie mijn werk gemaakt. Ondertussen volg ik nog tal van trainingen om mezelf nog verder te ontwikkelen, en mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast ervaar ik dat je als persoon ook echt groeit, door gewoon te gaan doen wat je écht leuk vindt. Hierover kan je meer lezen op mijn pagina: persoonlijke ontwikkeling.

254488010_4382785505152689_3082836375296870474_n.jpg

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Over mij: Over mij
Over mij: Citaat
bottom of page